18/6/09

Biblioteca de Valldemia

Biblioteca de Valldemia

Títol del llibre: Memòries d’Idhun

Autor de llibre: Laura Gallego García

Editorial: Cruïlla

Nombre de pàgines:556

Signatura de localització: JN

Registre: 20858

Nom de l’alumne que fa la ressenya: Guillem Ayats

Data de realització: 24/5/09

Valoració del llibre:

 

 

 

 

 

Tema: Fantasia

Breu resum de l’argument: (3 línies)

Una història fantàstica sobre un noi i una noia son les reencarnacions de dos espècies extingides en un altre món durant el llibre tenen que sobreviure perquè un assassí de l’altre món els vol matar. Durant la història uns mags els hi salven la vida i els ajuden a sobreviure.

 

Argument ampliat:

La historia comença am la mort dels pares d’en Jack per part d’en Kirtash un shek enviat per Ashran el Nigromant des de Idhun per eliminar els mags que hi ha refugiats a la Terra. Quan en Kirtash el va a matar a ell el salven en Shail i l’Alsan, un mag i un príncep d’Idhun. Un cop l’han salvat se l’emporten a Limbhad, un món segur aïllat de la resta.

Alla coneix a la Victòria, una noia que sap fer màgia. Am el tempsen  Jack i la Victoria descobreixen que tenen habilitats especials, ja que ell pot tocar una espasa que crema com el foc i ella trova un bàcul que estaba enterrat feia molt de tems. A en Kirtash se l’hi complica la feina quan s’enamora de la Victòria. Quan la Victoria obté el bàcul, Kirtash segresta a l’Alsan el Kirtash demana a canvi el bàcul però no ho accepten no donen el canvi i en Shail decideix idear un pla per rescatar-lo. Llavors un mag que treballa amb en Kirtash fa un experiment barrejant el cos de l’Alsan amb l’esperit d’un llop. EN el combat en Kirtash envia a en Shail a Idhun i s'adona que Victoria és l’últim unicorn. Un cop a Limbhad l’Alsan li diu a la Victoria que no te el control sobre si mateix perque s’ha transformat en un home llop i que els matarà a ella i a en Jack, llavors ella l’ajuda a sortir de Limbhad. En Jack s’enfada i se’n va de Limbhad a buscar-lo.

La història continua dos anys després quan Jack e es troba amb l’Alsan que està molt canviat. Aquest li explica la seva història i li diu que ara es diu Alexander, després el porta a Madrid per a que es trobi amb Victoria.

Després van a buscar en Kirtash a Seattle que deixa inconscient a l’Alexander i a la Victòria. Es recuperen i la victòria es comença a veure en secret a en Kirtash perquè s’han enamorat. En Jack s'adona de la relació que tenen i ataca en Kirtash que es transforma en shek, mostrant que és un híbrid. Quan l’Ashran s’adona d’aixó  destrueix els sentiments humans d’en Kirtash i l’envia a segrestar a la Victòria i la porta a una torrde d’Idhun. En Kirtash desperta els seus sentiments humans i traeix al seu pare obrint la porta a Limbhad quedant enrere per cobrir la retirada. Shail els revela a Jack i Victoria que ells són el drac i l'unicorn de la profecia. En Kirtash apareix a Limbhad malferit i el curen.

Personatges que hi apareixen i com són:

-Jack: noi que es la reencarnació de l’últim drac un dels protagonistes.

-Victòria:noia que es la reencarnació de l’últim unicorn, l’altra protagonista.

-Shail: mag que va a buscar l’unicorn a la Terra.

-Kirtash: assassí shek que es enviat a la Terra a matar el drac i l’unicorn.

-Alsan: príncep humà d’Idhun valent que va a buscar l’últim drac a la Terra.

-Ashran el nigromant: l’antagonista.

El que més t’ha agradat:

Es entretingut.

El que menys t’ha agradat:

No m’agrada ni em desagrada.

Per què t’ha agradat o no t’ha agradat

No m’agrada ni em desagrada.

Qui es l’autor? Cerca la pàgina oficial:

Laura Gallego García http://www.lauragallego.com/

Altres llibres de l’autor:

Cròniques de la torre, Saga Memòries d’Idhun, Finis Mundi, Ales Negres, La llegenda del Rei Errant, La Vall dels Llops, Dos espelmes per el diable, La maledicció del Mestre,..