18/6/09

Biblioteca de Valldemia

Biblioteca de Valldemia

Títol del llibre:Memòries d’Idhun 2:Tríada

Autor de llibre:Laura Gallego García

Editorial: Cruïlla

Nombre de pàgines:766

Signatura de localització: JN

Registre: GAL

Nom de l’alumne que fa la ressenya:Daniel Hurtado

Data de realització:29/05/09

Valoració del llibre:Molt bona,combina aventures fantàstiques amb històries paral·leles que afecten al desenvolupament de l’argument

 

 

 

 

 

Tema:Històries de fantasia

Breu resum de l’argument: (3 línies)La Victòria juntament amb en Jack i en Kirtash tornaràn a Idhun per derrotar l’Ashran el Nigromant,i en Zeshak el rei de les serps.Ho hauràn de fer junts o no sobreviuran.

 

 

Argument ampliat:En Jack,un noi humà amb esperit de drac(Yandrak),la Victòria,una noia amb esperit d’unicorn(Lunnaris) i en Kirtash,un híbrid de shek i humà, tornen a Idhun amb l’objectiu de derrotar l’Ashran el Nigromant.A Idhun veuen que els sheks,unes serps gegants amb ales,dominen el món i aniquil·len a les persones que s’hi oposen.Amb l’Alexander i en Shail,caps de la Resistència,es refugiaràn al bosc d’Awa per planejar l’atac contra l’Ashran. En Jack es separa del grup per anar a Awinor i trobar les seves arrels,en Kirtash pel seu compte anirà al nord,a Nanhai per reparar la seva estimada espasa Haiass.La Victoria haurà de triar entre en Jack,que li dona confiança,amor,i afecte o en Kirtash,que li dona seguretat,independència i sentiments contradictoris.Tots tres patiràn i hauràn de canviar la seva manera de veure la vida per sobreviure.

 

Personatges que hi apareixen i com són:

-Jack: És un noi de quinze anys,que dintre seu amaga l’esperit de l’ultim drac d’Idhun.Comença sent un noi impulsiu per els seus sentiments,però en un moment haurà de canviar.

Kirtash :També anomenat Christian per la Victòria,és un jove híbrid de shek i humà,no té preferència per cap bàndol,el seus interessos són protegir la Victòria.

Victòria:Una noia de quinze anys molt sentimental,amb el seu esperit d’unicorn s’encarrega de repartir amor als altres.El seu cor,però,haurà de triar entre en Jack i en Kirtash

-Alexander:Antic cavaller de l’Orde de Nurgon,a causa d’un conjur porta a dins seu una bèstia que sorgeix cada plenilunni.Respecta per sobre de tot l’amistar,la lleialtat i l’honor.A la conjunció astral va rescatar en Yandrak per portar-lo a la Terra.

-Shail:Un jove mag que va rescatar la petita Lunnaris a la conjunció astral,a la Terra va cuidar de la Victòria sense saber que ella era l’unicorn.Confia molt en l’Alexander i es capaç de donar la vida per la seva amistat.

-Ashran el Nigromant:Un bruixot maligne que va provocar la conjunció astral,on van morir quasi tots els dracs i els unicorns.Governa Idhun a la torre de Drackwen amb l’ajuda d’en Zeshak.

-Zeshak:El senyor dels sheks, treballa amb l’Ashran per governar Idhun.

-Aile Alenhai:Una fetillera fèrica de molt poder que en temps llunyans va dominar la torre de Kazlunn,a la Terra cuidava de la Victòria sota l’aspecte de l’Allegra.

-Gerde:Fetillera sotmesa al poder de l’Ashran, enamorada d’en Kirtash,odia per sobre de tot la Victòria.

 

El que més t’ha agradat:Convina petites històries paral·leles que afecten al final del llibre.

 

El que menys t’ha agradat:Sembla que hi hagi un polígon amorós que no acaba.

 

Per què t’ha agradat o no t’ha agradat:Perquè el primer llibre em va cridar l’atenció i volia llegir la trilogía

 

Qui es l’autor? Cerca la página oficial:Laura Gallego García. http://www.lauragallego.com/

 

Altres llibres de l’autor:Cròniques de la torre,Dos velas para el diablo,Finis Mundi,La llegenda del Rei Errant,El coleccionista,L’emperadriu del eteris,etc.