6/10/08

Baula omple de novetats la biblioteca

Els alumnes d'infantil i de primària estan de sort ja que l'editorial Baula ens ha ampliat el fons de la biblioteca amb 15 llibres.

Les novetats per als més petits són La casa de colors , Els nombres divertits i els amics del senyor coc, que són àlbums troquelats molt divertits.

Per als primers lectors la col·lecció Capsa de contes ens ofereix el llibre pluja de sons i colors, de Montse Tobella, Els reis d'Orient i el misteri del camell perdut, de Joan Boher i Les Fades, de Mercè Rodoreda. De la mateixa autora, també tenim la novetat dels Contes infantils..

Per a lectors a partir de sis anys podem llegir Les tres bessones a l'abordatge i el Cas d'en Sherlock Holmes i les Tres Bessones.

Per a lectors a partir de set anys podem llegir La Carlota i els pirates, La Calota a l'internat i Carlota i Miniatura..

En l'apartat dels àlbums, tenim la novetat de Els amants papallona. El llibre, amb unes il·lustracions de Benjamin Lacombe, ens parla d'amors orientals plens d'infortunis i desesperacions.

També com a novetat tenim dos llibres de la col·lecció "Els investigadors de l'art", a través de la mare d'en David, que és una apassionada de l'art, el nano ens explica els seus viatges als museus més importants del món. Comença la sèrie amb Intriga a Luxor i Intriga a Venècia.